Ardens gebraad met aardappelblokjes en champignons

84e12920d1b304ba3f167fed4674d6f64ee1819c0a36b1e4e53d0938feb3cf30.jpg
spar duffel

Sofie & Yannick

spar duffel

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de aardappelen en snij rauw in gelijke stukken. Doe in een pan met olijfolie, kruid met peper, zout en tijm. Laat gedurende 20 min garen onder deksel op een zacht vuur.

  2. Bak het vlees in een klont boter in een kookpot gedurende ± 20 à 30 min.

  3. Pel het teentje look en snij fijn.

  4. Bak de champignons in een klontje boter met de fijngesnipperde look en peterselie.

  5. Haal het gebakken vlees uit de kookpot en giet de room erbij. Laat wat inkoken.

  6. Snij het vlees in plakken en schik op het bord. Verdeel de aardappelen en champignons erbij. Werk af met de saus en wat fijngesnipperde peterselie.