Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en schil de gember. Rasp fijn.
-
Verwijder het kroontje van de tomaten en snij ze aan de onderzijde kruislings in. Dompel 10 sec onder in kokend water en verfris in ijswater. Pel ze. Snij de tomaten in grove stukken.
-
Schil de wortel en snij in schijven.
-
Snij de varkenswangen in hapklare stukken.
-
Verhit een bodempje zonnebloemolie in een stoofpot.
-
Bak de varkenswangen in 2 porties mooi bruin aan alle zijden. Haal uit de pan en bewaar even apart.
-
Roerbak de ui, look en gember met de ras el hanout in dezelfde stoofpot.
-
Voeg de varkenswangen toe en warm ze weer op.
-
Blus met rundsfond en voeg de tomaten en kaneelstok toe.
-
Breng aan de kook en laat minimum 1 u rustig sudderen onder deksel. Voeg de wortelen toe en laat nog 15 min afgedekt sudderen.
-
Snij de dadels in stukken. Snipper de koriander fijn.
-
Gaar de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Voeg de dadels en honing toe aan de stoofpot en laat nog 5 min sudderen. Kruid met pilipili en zout. Werk af met koriander.
-
Serveer de tajine met de couscous.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven