Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de spekreepjes wat krokant en laat uitdruppen op keukenpapier.
-
Schil de aardappelen en snij in schijven.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Beboter een ovenschotel en schik de aardappelschijven erin.
-
Spoel de prei. Snij de prei in fijne schijven en schik ze over de aardappelen.
-
Verdeel het spek over de prei.
-
Snij de kaas in stukjes en leg bovenop de rest.
-
Klop de eidooiers los met de room. Giet over alle ingrediënten.
-
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak 30 min.
-
Gekaramelliseerde walnoten: breek, indien nodig, de noten wat kleiner.
-
Warm de noten op in een pan zonder vetstof.
-
Bestrooi met suiker en blijf constant schudden met de pan, zodat de suiker rond de noten smelt. Roer best niet met een lepel.
-
Besprenkel met wat olie en stort uit op een plank. Door de olie kleven de noten niet aan elkaar.
-
Haal de tartiflette uit de oven en werk af met de gekaramelliseerde noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven