Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 190°C.
-
Pel de sjalotjes en lookteentjes en hak beide fijn. Bak de sjalotjes licht aan in een weinig boter. Voeg de look en het spek toe en bak het spek krokant.
-
Schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes van ongeveer 1 cm dikte. Doe ze in een kom en kruid met peper en zout en rozemarijn. Meng goed.
-
Snij de korst van de verschillende soorten plakjes kaas en meng met de aardappelplakjes.
-
Vul een ovenschaal afwisselend met een laagje aardappel met kaas, een laagje spek en ui en kruid met peper en zout naar smaak. Giet op het einde de room erover.
-
Zet 45 minuten in de oven of tot de aardappelen gaar zijn.
-
Serveer met een gemengd slaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven