Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de groene asperges met een dunschiller. Zet op in koud gezouten water. Breng aan de kook, zet van het vuur af en laat de asperges hierin verder garen.
-
Snij de kop en staartvin van de forel. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de geklaarde boter in een ruime antikleefpan. Als de hete boter lichtjes rookt, heb je hazelnootboter.
-
Verlaag de temperatuur tot matig vuur. Laat hierin de forel rustig bakken aan beide zijden.
-
Voeg, als de vis gaar is, de amandelschilfers toe aan de boter in de pan. Laat lichtjes kleuren.
-
Smaak af met peper en zout, citroensap en fijngesnipperde peterselie.
-
Serveer de vis op het bord met de asperges. Nappeer de botersaus ruim over de vis.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven