Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de groene asperges met een dunschiller. Zet op in koud gezouten water. Breng aan de kook, zet van het vuur af en laat de asperges hierin verder garen.
-
Snij de kop en staartvin van de forel. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de geklaarde boter in een ruime antikleefpan. Als de hete boter lichtjes rookt, heb je hazelnootboter.
-
Verlaag de temperatuur tot matig vuur. Laat hierin de forel rustig bakken aan beide zijden.
-
Voeg, als de vis gaar is, de amandelschilfers toe aan de boter in de pan. Laat lichtjes kleuren.
-
Smaak af met peper en zout, citroensap en fijngesnipperde peterselie.
-
Serveer de vis op het bord met de asperges. Nappeer de botersaus ruim over de vis.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven