Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de groene asperges en snij ½ cm weg van de onderkant.
-
Leg ze in een ovenschaal, besprenkel met 2 el olijfolie en kruid met peper.
-
Bak de asperges halfgaar in de oven op 180°C, ± 10 min.
-
Kook ondertussen de eieren hard in 10 min.
-
Doe de ansjovis in een pan met 4 el olijfolie. Laat de ansjovis op een zacht vuur smelten. Kruid met peper en voeg het citroensap toe. Haal van het vuur.
-
Haal de asperges uit de oven en verdeel over de borden.
-
Pel de eieren en plet ze grof tot een mimosa. Hak de notenmengeling grof.
-
Verdeel de warme ansjovisvinaigrette over de asperges.
-
Werk af met de eimimosa en de gehakte noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven