Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar in de schil.
-
Kook de eieren hard, giet af en pel ze. Prak ze fijn met een vork.
-
Snij de peterselieblaadjes fijn.
-
Dressing
Pel de uien en snipper fijn, stoof ze zacht onder deksel in 1 el olijfolie. Laat afkoelen en doe met de mosterd, rode wijnazijn, ansjovis en olie uit het blikje en 3 el olijfolie in een hakmolentje en mix fijn. Proef en kruid met peper en zout.
-
Pel de afgekoelde aardappelen en snij ze in halve plakjes. Snij de bietjes in plakjes. Schik alles op een serveerschaal. Overgiet gelijkmatig met de dressing.
-
Meng de eieren met 1 el gehakte peterselie en strooi over de schotel. Werk af met de rest van de peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven