Kip met appel, kerrie & kokos
 
                    
                    
                Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Pel de uien en snipper ze fijn. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij het vruchtvlees in plakjes. 
- 
                    
                    Snij de kipfilet in reepjes. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Verhit 2 eetlepels olie in de wok en bak het vlees goudbruin. Voeg de uisnippers toe en roerbak kort. Bestrooi met kerriepoeder en schep door elkaar. Overgiet met de kokosmelk en kippenbouillon. 
- 
                    
                    Voeg de plakjes appel toe. Stoof het geheel in 10 minuten gaar. 
- 
                    
                    Serveer met witte rijst. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                