Kip met appel, kerrie & kokos PT30M 4 porties 2 appelen 2 uien 1 blik kokosmelk 400 g kipfilet Spar arachideolie 2 dl Spar kippenbouillon 1 eetlepel Spar Tasty kerriepoeder

Kip met appel, kerrie & kokos

ca5522992d9da11153d7b0d812ef54bdf75c5d6238b079f93431634359514a4d.jpg

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snipper ze fijn. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij het vruchtvlees in plakjes.

  2. Snij de kipfilet in reepjes. Kruid met peper en zout.

  3. Verhit 2 eetlepels olie in de wok en bak het vlees goudbruin. Voeg de uisnippers toe en roerbak kort. Bestrooi met kerriepoeder en schep door elkaar. Overgiet met de kokosmelk en kippenbouillon.

  4. Voeg de plakjes appel toe. Stoof het geheel in 10 minuten gaar.

  5. Serveer met witte rijst.