Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de Griekse pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.
-
Snij de snijbonen in kleine stukken en blancheer 5 min in gezouten water.
-
Spoel de komkommer, snij in de lengte middendoor en verwijder de pitjes. Snij in stukjes.
-
Snij de venkel in kleine blokjes en hak het venkelgroen fijn.
-
Meng de afgekoelde pasta met de groenten, mayonaise en pesto. Kruid met peper en zout.
-
Bak de runderlapjes kort aan in wat olijfolie, kruid met peper en zout en snij in reepjes.
-
Werk de pastaschotel af met de reepjes rundvlees, het venkelgroen en verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven