Koude Griekse pasta met rundreepjes en groenten PT30M 4 porties 200 g runderlapjes 100 g snijbonen 2 el Boni mayonaise 1 eetlepel Spar groene pesto 500 g Boni Griekse pasta 1 venkel 1 komkommer verse kruiden

Koude Griekse pasta met rundreepjes en groenten

b827dea46fb260f0fc7b0cd323f4db79f9bfcadd5b964e1a2246966da2126194.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de Griekse pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.

  2. Snij de snijbonen in kleine stukken en blancheer 5 min in gezouten water.

  3. Spoel de komkommer, snij in de lengte middendoor en verwijder de pitjes. Snij in stukjes.

  4. Snij de venkel in kleine blokjes en hak het venkelgroen fijn.

  5. Meng de afgekoelde pasta met de groenten, mayonaise en pesto. Kruid met peper en zout.

  6. Bak de runderlapjes kort aan in wat olijfolie, kruid met peper en zout en snij in reepjes.

  7. Werk de pastaschotel af met de reepjes rundvlees, het venkelgroen en verse kruiden.