noten. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Aardbei
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Dressing: meng de sjalotsnippers met versgemalen peper, versgemalen zeezout en balsamicoazijn. Laat 10 minuten rusten. Klop de olie er dan beetje bij beetje door.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Snij de aardbeien in dikke plakjes.
-
Schep de dressing door de slablaadjes; zorg ervoor dat alle blaadjes bedekt zijn met een laagje dressing.
-
Schep de aardbeien, amandelschilfers en parmezaankrullen erdoor en serveer met versgebakken stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven