noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Dressing: meng de sjalotsnippers met versgemalen peper, versgemalen zeezout en balsamicoazijn. Laat 10 minuten rusten. Klop de olie er dan beetje bij beetje door.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Snij de aardbeien in dikke plakjes.
-
Schep de dressing door de slablaadjes; zorg ervoor dat alle blaadjes bedekt zijn met een laagje dressing.
-
Schep de aardbeien, amandelschilfers en parmezaankrullen erdoor en serveer met versgebakken stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven