noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou een paar slablaadjes apart om af te werken.
-
Doe de rest van de slablaadjes met de feta, pistachenoten, 2 el pompoenpitten, olijfolie, zeezout, look en sap van ½ limoen in een blender of foodprocessor.
-
Mix alles tot een pesto.
-
Bak 2 el pompoenpitten kort aan in een droge pan.
-
Besmeer de broodjes met de pesto en werk af met gebakken pompoenpitten.
-
Besprenkel eventueel met limoensap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven