Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de witlofstronken in de lengte door.
-
Leg de witlofhelften samen met de lookteentjes op een hete grill. Rooster beide aan alle kanten.
-
Haal de lookteentjes uit de pan en duw de look uit het velletje. Hak samen met de rozemarijn fijn en meng tot je een pasta krijgt.
-
Voeg de olijfolie en balsamicoazijn toe en meng grondig.
-
Verdeel de dressing over de warme witlofstronkjes. Werk af met wat grof zeezout en versgemalen peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven