noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de quinoa in een droge kookpot tot de geur vrijkomt. Overgiet met groentebouillon (1 deel quinoa op 2 delen groentebouillon) en laat afgedekt garen in 12 à 15 minuten. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Snij de venkelstelen weg, maar hou de groene venkelpluimpjes bij. Snij de knol in fijne plakken en vervolgens in kleine stukjes.
-
Snij de granaatappel doormidden. Klop met de bolle kant van een lepel de pitten eruit.
-
Dressing: meng de olijfolie met het citroensap en de grenadine. Breng op smaak met peper en zout.
-
Pel de rode ui en snipper fijn. Pluk de bladpeterselie en munt. Snipper beide fijn.
-
Schep de ui, granaatappelpitten en venkelstukjes door de afgekoelde quinoa. Voeg fijngesneden bladpeterselie en munt toe en schep de dressing erdoor.
-
Werk af met plukjes venkelgroen en grof gehakte walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven