noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de venkel en snij zo dun mogelijk. Je kan dit het makkelijkst met een snijmachine of mandoline doen.
-
Reinig de boontjes en blancheer ze gedurende 6 tot 8 minuten in gezouten kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Trek de boontjes los.
-
Snij de sla los en spoel in koud water. Zwier goed droog.
-
Laat de hazelnoten in kokend water kort opkoken. Verwijder de velletjes.
-
Giet een scheutje olijfolie in een pan en laat heet worden. Rooster de hazelnoten kort in de hete olie.
-
Meng 4 eetlepels olijfolie met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Schik de slabladeren op grote borden. Leg de venkel in het midden en schik de boontjes erboven. Overgiet het geheel met de dressing.
-
Werk af met de geroosterde hazelnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven