noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de boontjes en snij de topjes eraf. Snij de 2 lente-uitjes fijn.
-
Kook de boontjes gaar in kokend gezouten water en verfris in ijswater om de groene kleur te behouden.
-
Schil de sinaasappel met een dunschiller en snij de schil in fijne julienne. Kook de julienne zachtjes doorzichtig in 100 ml water met 80 g suiker en hou apart.
-
Snij de perziken in 4, verwijder de pit en bestrooi met suiker. Laat ± 15 min trekken alvorens de perziken droog te deppen.
-
Hak de hazelnoten fijner. Smelt boter in een diepe pan, bak de hazelnoten lichtbruin, voeg de honing toe en blus met het sap van de sinaasappel. Verwarm de boontjes hierin.
-
Meng de lente-ui met de gekonfijte sinaasappelschil onder de boontjes, net voor het opdienen. Kruid met peper en zout.
-
Draai de perziken door de olie. Gril ze op de BBQ. Serveer op de salade van boontjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven