Kan allergenen bevatten.
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de courgettes en snij met een canneleermesje groeven in de courgettes. Snij ze vervolgens in dikke schijven. Gril ze aan beide zijden en kruid met peper en zout.
-
Schil de komkommers en snij in balkjes tot aan het binnenste vruchtvlees. Snij verder in kleine blokjes (= brunoise). Pel de sjalotten en snipper ze fijn.
-
Meng de komkommerblokjes met de sjalotsnippers en werk af met de witte wijnazijn, olijfolie en limoenzeste. Kruid goed met peper en zout.
-
Kook de boontjes beetgaar in ruim gezouten water. Giet ze af en laat ze schrikken in koud water (zo behouden ze hun groene kleur). Laat afkoelen.
-
Serveer de salsa, boontjes en gegrilde courgette samen op een bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven