Veggie worstjes met lintsalade van wortel, komkommer en courgette

Mosterd en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en de komkommer. Spoel de courgette en dep droog.
-
Snij linten van de wortel, komkommer en courgette met de mandoline. Meng samen in een kom.
-
Vinaigrette: meng de azijn met de mosterd. Voeg dan de olijfolie toe.
-
Doe de groenten en vinaigrette in een grote kom en meng. Kruid af met peper en zout.
-
Werk af met sesamzaadjes. Versier met een blaadje platte peterselie.
-
Bak de worstjes op de barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven