Glasnoedelsalade met omelet, sojabonen komkommer en julienne van wortel

Eieren , Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en was de komkommer. Snij ze in fijne reepjes.
-
Ontdooi de sojabonen.
-
Omelet
-
Klop de eieren los met de sojasaus, wasabi en sesamzaadjes. Bak hiermee een omelet. Rol de omelet op in de pan en laat afkoelen. Snij de omelet in rondjes.
-
Breng een pot water aan de kook. Zet naast het vuur en laat de glasnoedels hierin 5 min weken.
-
Verhit de sojasaus, rijstazijn, sesamolie en suiker tot een homogeen mengsel. Voeg de worteljulienne en de sojabonen toe en laat kort mee opwarmen.
-
Giet de glasnoedels af en roer onder de groenten.
-
Voeg naast het vuur de komkommer toe.
-
Werk de salade af met de omelet.
-
Serveer de salade lauw of koud.