Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de hazelnoten lichtjes in een droge koekenpan. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
-
Snij de kaki’s in 2 en vervolgens in kwartjes.
-
Meng de salade met de hazelnoten. Verdeel de salade over de borden.
-
Vinaigrette: meng de notenolie met de olijfolie. Voeg de azijn en de mosterd toe. Meng goed. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de kakikwartjes over de salade. Sprenkel de vinaigrette over de salade en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven