Sint-jakobsnootjes met verse kruiden op een preibedje
![Sint-jakobsnootjes met verse kruiden op een preibedje](https://fgdjrynm.filerobot.com/acc/recipes/0d287e2a5f0d97ddc27154600088f1e2688c08c6a4f36b52df463567603bb636.jpg?h=800&w=800&q=60)
Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika. Snij in brunoise. Spoel de prei en snij het preiwit in fijne stukjes.
-
Smelt een flinke klont margarine in een pan. Stoof hierin de paprika- en preistukjes. Kruid met tijm, laurier, peper en zout. Laat zacht stoven. Voeg indien nodig wat water toe. Werk af met room en sausbinder.
-
Snij intussen de verse kruiden fijn.
-
Dep de sint-jakobsvruchten droog en verwijder de sluitspier. Schik de nootjes in een ovenschaal en strooi de verse kruiden erover. Kruid met versgemalen peper en zeezout. Bedek met plakjes boter en zeezout.
-
Zet 4 minuten in een goed voorverwarmde oven. Draai de nootjes om en laat nog 4 minuten bakken.
-
Versier de rand van het bord met balsamicocrème. Verdeel de gestoofde groenten in het bord. Schik 4 sint-jakobsnootjes met groene kruiden op het groentebedje en werk af met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven