Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij ¾ van de rabarberstengels in 3 cm lange stukken. Doe ze samen met de suiker en een bodempje water in een pot.
-
Plaats een deksel op de pot en laat op een laag vuur sudderen tot de rabarber zacht is.
-
Duw door een puntzeef en vang het sap op.
-
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de chilipeper en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Mix het limoensap met het rabarbersap en de chilipeper.
-
Snij de sint-jakobsnootjes in plakjes en overgiet met het gemixte sap. Laat minstens 10 min rusten in de koelkast.
-
Snij de rest van de rabarber in kleine stukjes, de radijsjes in plakjes en de komkommer in kleine blokjes.
-
Schik de zeevruchten op een serveerschaal samen met de groenten.
-
Overgiet met het sap en werk af met fleur de sel en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven