Ceviche van sint-jakobsvruchten met groene appel en koriander

dbd196bdd95a0674871369e7260f2480253a7ddb8424d72a0c8f9d8fdba83460.jpg

Allergenen

Selder en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het zout met de suiker en strooi over de sint-jakobsvruchten. Laat 1 u rusten en spoel. Dep droog en snij in fijne plakjes.

  2. Pers de limoen.

  3. Pers 1 appel, selderstengels en komkommer met een slowjuicer. Zeef het sap en meng het limoensap erdoor. Zet koel weg.

  4. Salade

    Schaaf de tweede appel, ui en komkommer flinterdun met een mandoline. Verdeel over de borden. Schik de plakjes sintjakobsvruchten erop en overgiet met het sap. Kruid met versgemalen zwarte peper.

  5. Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de rode peper, snipper het vruchtvlees fijn en strooi over de ceviche.

  6. Werk af met korianderblaadjes en serveer goed gekoeld.