Bloemkool- en broccolicouscous met grijze garnalen

6f36ac40697e578a7e75570f61c189fcadbf080cd663b758dcc9476984bfd92e.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel balsamicoazijn. Hou apart.

  2. Rasp de rauwe bloemkool- en broccoliroosjes fijn tot couscousdikte. Meng deze met de rest van de mayonaise. Pel de sjalotten en snipper fijn. Meng deze sjalotsnippers met de couscous tot een smeuïge massa.

  3. Meng de garnalen eronder. Kruid met peper en zout.

  4. Vul een ringvorm met de bereiding en druk goed aan. Strijk mooi plat.

  5. Zet de ring op het bord en verwijder de ring.

  6. Werk af met wat grijze garnalen, nog wat bloemkool- en broccolicouscous, een streepje balsamicodressing en zure room.