Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snij ze in fijne plakken.

  2. Snij de steeltjes van de portobello’s. Bestrijk de hoeden en uienschijven met de kruidige olie van de halfzongedroogde tomaatjes. Laat rusten.

  3. Roerbak de spinazieblaadjes in een scheutje olie. Kruid met peper en zout.

  4. Bak de portobello’s en uien aan beide zijden in een hete grillpan, tot ze gaar zijn.

  5. Leg 4 champignons met de holle kant naar boven op een schaal en schik de plakjes mozzarella erop.

  6. Verdeel de spinazie erover. Dek af met een schijfje ui en een laagje halfzongedroogde tomaatjes.

  7. Leg er nog een plakje mozzarella bovenop en eindig met een champignon.

  8. Steek een prikker door elke champignonburger. Warm ze voor het serveren nog even op.

  9. Bestrooi met sesamzaadjes.