Portobelloburger PT30M 4 porties 1 coeur de boeuf tomaat handvol veldsla 4 portobello’s 1 verpakking vegetarische hamburger Boni olijfolie 1 bol buffelmozzarella

Portobelloburger

7c150886d89a590c6ee0f4b3f671aac425aa59c9514c716163e89704f4b99fa7.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Borstel de paddenstoelen schoon. Snij de steel eruit en bestrijk ze volledig met olijfolie. Kruid met peper en zout. Schik ze in een ovenschaal met de hoed naar boven.

  2. Bak ze in 20 à 30 minuten zacht in een voorverwarmde oven op 180°C. Haal uit de oven en laat uitlekken.

  3. Snij de tomaat en de mozzarella in plakjes.

  4. Bak de hamburgers aan beide kanten in olie.

  5. Schik een plakje tomaat op een portobello, leg de hamburger hierop, een plakje mozzarella en nog een plakje tomaat. Dek af met een portobello. Plaats nog 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas smelt.

  6. Serveer op een bedje van veldsla.