Smashed scampiburger

Schaaldieren , Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Pel de sjalot en de look, snij alles fijn.
-
Hak de scampi’s fijn en meng met de sjalot en de look.
-
Pluk de peterselie en snij fijn. Voeg toe aan de scampi’s en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Verhit een scheut olie in een pan. Doe ½ van het scampibeslag in de pan en duw plat met een kom of spatel. Bak aan beide kanten.
-
Bak de broodjes 3 min in de oven.
-
Haal de broodjes uit de oven en doe op elk broodje een flinke dot tartaarsaus. Schik de smashed burger erop en werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders