Smashed burger met bloemkoolcouscous en zwarte peperdressing

Eieren , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de mayonaise met de mierikswortelpasta en de gemalen zwarte peper. Rasp de Parmezaanse kaas erin.
-
Snij de bloemkool in roosjes en cutter kort in de blender tot couscous. Kruid de bloemkoolcouscous met olijfolie, peper en zout en de gesneden bieslook.
-
Gril de smashed burgers op de BBQ.
-
Toast het platbrood ook kort op de BBQ tot het krokant is. Snij in 4 gelijke stukken.
-
Smeer het brood in met de pepersaus en schik er wat salade over.
-
Werk af met de smashed burger en de bloemkoolcouscous. Lepel er nog wat extra pepersaus over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders