Smashed burger met bloemkoolcouscous en zwarte peperdressing

Eieren , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de mayonaise met de mierikswortelpasta en de gemalen zwarte peper. Rasp de Parmezaanse kaas erin.
-
Snij de bloemkool in roosjes en cutter kort in de blender tot couscous. Kruid de bloemkoolcouscous met olijfolie, peper en zout en de gesneden bieslook.
-
Gril de smashed burgers op de BBQ.
-
Toast het platbrood ook kort op de BBQ tot het krokant is. Snij in 4 gelijke stukken.
-
Smeer het brood in met de pepersaus en schik er wat salade over.
-
Werk af met de smashed burger en de bloemkoolcouscous. Lepel er nog wat extra pepersaus over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven