Smashed burger met emmental, witlofslaatje en BBQ-saus van Luikse stroop
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg elke rundburger tussen plasticfolie en druk plat met een zwaar voorwerp zoals een kleine kookpot of -pan. Druk met een glas of uitsteekvorm rondjes uit de platte burgers.
-
Leg een schijfje emmental tussen 2 schijfjes rundburger en druk goed aan.
-
Snij het witlof en de appel in fijne julienne. Meng de mayonaise onder de julienne. Voeg de rucola toe.
-
Verhit de Luikse stroop met de mosterd, worcestersaus, sambal en de cajunkruiden.
-
Gril de burgers op de BBQ en gril gehalveerde hamburgerbroodjes aan de kant van de BBQ.
-
Schik de burgers op de broodjes en werk af met het witlofslaatje en de BBQ-saus van Luikse stroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven