Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij lange linten van de komkommer met behulp van een mandoline of snijmachine.
-
Was de radijsjes, verwijder het groen en rasp ze. Kook de witte wijn met de witte wijnazijn en het suiker. Kruid met peper en zout. Voeg de geraspte radijsjes toe en breng tot aan het kookpunt. Zet van het vuur en laat afkoelen.
-
Zet de ringen op een plateau en bekleed de binnenkant met een reep komkommer. Draai de reepjes gerookte paling erin. Vul op met de gemarineerde radijsjes. Werk af met een takje kervel.
-
Zet 3 cilinders op elk bord en neem de ringen weg. Werk af met wat fijne olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven