Briochetoast met gerookte paling
Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de korsten van de brioche en halveer de sneden. Leg op de grill in een voorverwarmde oven op 180°C tot ze goudbruin zijn.
-
Meng de zure room met fijngehakte dille.
-
Snij de paling op maat van de sneetjes toast. Bestrijk de toast met zure room en beleg met een stukje vis.
-
Werk af met nog een toefje zure room, lompviseitjes en een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders