Allergenen

Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 9d93d8a6e2c924ef917957099d2f4e4fc151825bdb6d56faf2720bcee8b27b2e.jpg 26124474b47bb23899fd499316a5e7bda6052be042faaec948159cca12405647.jpg

    Snij de korsten van de brioche en halveer de sneden. Leg op de grill in een voorverwarmde oven op 180°C tot ze goudbruin zijn.

  2. Meng de zure room met fijngehakte dille.

  3. a753e54b83d69b4583e7fd7c126f52841b57edd4c577c90971182583d2501cb8.jpg d4b88bd8e5ccd3940603c24cd920d04ae52dee06c3d9da897cac89ee3b47a866.jpg

    Snij de paling op maat van de sneetjes toast. Bestrijk de toast met zure room en beleg met een stukje vis.

  4. 3051f35eab22eb927f3181e9f10c8c36a4ff34f97a4069be603030b33cf761fe.jpg c286fa23b2caf50e86e7324b8b262d78587022e06af88129a2b9872eb6845e24.jpg

    Werk af met nog een toefje zure room, lompviseitjes en een takje dille.