Briochetoast met gerookte paling en plattekaas met verse kruiden
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij fijn. Snij de bieslook en bladpeterselie fijn.
-
Meng de plattekaas met de sjalot en de fijngesneden kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Snij de korsten van het briochebrood en toast in de oven 2 à 3 min op 180°C tot een goudbruine kleur.
-
Schik de paling op de toast.
-
Verdeel de plattekaas met een lepel op de paling. Werk af met lompviseitjes en wat dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven