Steraardappelschijfjes met lauw gerookte paling

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij met een mandoline in dunne schijfjes van 2 tot 3 mm. Steek met een uitsteekvorm sterren uit. Bak de aardappelschijfjes in de pan in goed wat olijfolie tot ze goudbruin en gaar zijn.
-
Snij de gerookte paling in gelijke stukken en leg ze in hoopjes van 3 op elkaar. Warm ze kort op in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Spoel de gemengde sla en zwier goed droog. Meng de balsamicodressing eronder. Maak mooie toefjes.
-
Schik de aardappelsterren, gerookte paling en gemengde sla op het bord. Werk de gerookte paling af met dotjes zure room en foreleitjes en de aardappelsterren met wat fijngesnipperde bieslook.