Gebakken camembert met paarse vijgenkonfijt PT30M 2 porties 6 sneetjes Frans brood 1 camembert 1 el pijnboompitten 1 bokaaltje vijgenkonfijt takje verse rozemarijn Boni olijfolie

Gebakken camembert met paarse vijgenkonfijt

c4e2f64cc5ddeddf43f72fc4b83a7587174062354cced4af18ddcf15b8c1b6b5.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Haal de camembert uit zijn folie en steek de kaas terug in het doosje.

  3. Leg het doosje op een stuk bakpapier in een ovenschaal.

  4. Snij een vierkant uit de schil van de kaas, plant er enkele takjes rozemarijn in en strooi de pijnboompitten erover.

  5. Bak 10 à 15 min, tot de kaas vloeibaar is.

  6. Serveer met vijgenkonfijt en gegrilde plakjes Frans brood.