Kerstboompjes van camembert
Gluten , Lactose , Melk , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de dadels en abrikozen in kleine stukjes. Hak de macadamianoten en pistaches grof.
-
Haal de puntjes camembert uit de verpakking en snij de witte korst van de boven- en onderkant. Steek een pretzelstokje in elk puntje.
-
Schep alle noten en gedroogd fruit door elkaar en druk de kanten zonder korst er zachtjes in zodat het garnituur aan de kaas blijft kleven.
-
Schik op een schotel en druppel, indien gewenst, wat honing over de kaasjes.
-
Serveer op kamertemperatuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders