Gebakken camembert met konfijt en hazelnoten PT30M 4 porties 1 potje konfijt van mango en gember 1 doosje camembert in houten 20 hazelnoten Spar stokbrood

Gebakken camembert met konfijt en hazelnoten

91b5f07f91f1304ce294429ce7660477ca0db092e016576295ee7cb9a5398621.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal de camembert uit het doosje en verwijder het etiket.

  2. Leg wat bakpapier in de onderkant van het doosje en leg de camembert hierop.

  3. Snij met een aardappelmesje ruitjes in de bovenkant van de kaas en trek de kaas een beetje open.

  4. Bedek de bovenkant van de kaas rijkelijk met de konfijt.

  5. Hak de hazelnoten fijn en strooi over de konfijt.

  6. Verwarm de oven voor op 180°C.

  7. Zet de camembert gedurende ± 15 min in de oven.

  8. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk met stukjes stokbrood.