Breekbrood met kruidenboter en camembert

Breekbrood met kruidenboter en camembert

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en pers fijn.

  2. Snipper de peterselie fijn en meng samen met de look onder de zachte boter.

  3. Pel de rode ui en snij in Snipper in fijne staafjes.

  4. Snij de pan patata kruislings in.

  5. Smeer de kruidenboter tussen de horizontale groeven.

  6. Snij de camembert in dunne schijven. Stop de kaas tussen de verticale groeven.

  7. Rits de blaadjes van de takjes tijm en verdeel ze met de staafjes rode ui over de groeven.

  8. Verwarm de oven voor op 180°C.

  9. Pak het brood in met aluminiumfolie.

  10. Stop het brood gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.

  11. Haal uit de folie en laat nog 10 min verder bakken.