Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot. Schil de aardappelen.
-
Snij de sjalot, aardappelen en het wit van de prei fijn. Stoof aan in 1 el olijfolie.
-
Kruid met currypoeder, peper en zout. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
-
Snij de maïs van de kolf en voeg bij de soep. Laat de soep 15 min koken.
-
Voeg de room bij de soep en mix, maar niet volledig, zodat er nog stukjes in zitten.
-
Meng de boter met de verse kruiden en het zeezout.
-
Bewaar in de koelkast tot gebruik.
-
Serveer de soep met een sneetje volkorenbrood besmeerd met kruidenboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven