Maïssoep met brood en kruidenboter PT30M 4 porties 1 l groentebouillon 0 kl kerriepoeder 2 eetlepels Spar room 1 maïskolf 1 sjalot 1 wit van prei 2 zachtkokende aardappelen Boni olijfolie volkorenbrood

Maïssoep met brood en kruidenboter

bcc07790e779f8cc25902afcb906fde23f7fc9e3d4933bae200150c7e4ee55aa.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot. Schil de aardappelen.

  2. Snij de sjalot, aardappelen en het wit van de prei fijn. Stoof aan in 1 el olijfolie.

  3. Kruid met currypoeder, peper en zout. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.

  4. Snij de maïs van de kolf en voeg bij de soep. Laat de soep 15 min koken.

  5. Voeg de room bij de soep en mix, maar niet volledig, zodat er nog stukjes in zitten.

  6. Meng de boter met de verse kruiden en het zeezout.

  7. Bewaar in de koelkast tot gebruik.

  8. Serveer de soep met een sneetje volkorenbrood besmeerd met kruidenboter.