Salade van veldsla met sinaasappel, pancetta en geroosterde aardpeer

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- December
- Februari
- Januari
- Maart
- Groenten
- November
Aardpeer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de veldsla en zwier droog. Hou fris.
-
Schil de aardperen en snij in de lengte in Laat roosteren onder een matige grill in de oven tot ze krokant gebakken zijn.
-
Schil 2 sinaasappelen en snij in fijne zeste.
-
Snij de sinaasappelen in partjes. Hou apart.
-
Pers 1 sinaasappel. Voeg de olijfolie en eieren toe aan het sap. Pluk de dragonblaadjes en snipper fijn. Mix tot een smeuïge dragondressing.
-
Schik een hoopje veldsla in het midden van het bord. Serveer de sinaasappelkwartjes en krokante aardpeerstukjes errond. Drapeer de pancetta erover. Werk af met de zeste van sinaasappel en dragonvinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven