Salade van veldsla met sinaasappel, pancetta en geroosterde aardpeer

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de veldsla en zwier droog. Hou fris.
-
Schil de aardperen en snij in de lengte in Laat roosteren onder een matige grill in de oven tot ze krokant gebakken zijn.
-
Schil 2 sinaasappelen en snij in fijne zeste.
-
Snij de sinaasappelen in partjes. Hou apart.
-
Pers 1 sinaasappel. Voeg de olijfolie en eieren toe aan het sap. Pluk de dragonblaadjes en snipper fijn. Mix tot een smeuïge dragondressing.
-
Schik een hoopje veldsla in het midden van het bord. Serveer de sinaasappelkwartjes en krokante aardpeerstukjes errond. Drapeer de pancetta erover. Werk af met de zeste van sinaasappel en dragonvinaigrette.