Salade van veldsla met sinaasappel, pancetta en geroosterde aardpeer PT30M 4 porties 2 bakjes veldsla verse dragon 3 sinaasappels 150 g aardperen 1 verpakking Spar pancetta 2 dl olijfolie 2 Spar eieren

Salade van veldsla met sinaasappel, pancetta en geroosterde aardpeer

d73f7e37c80e0b54ad2fb08aeac5b25f010d91db4dc60877eeb79bbc2f1a657c.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de veldsla en zwier droog. Hou fris.

  2. Schil de aardperen en snij in de lengte in Laat roosteren onder een matige grill in de oven tot ze krokant gebakken zijn.

  3. Schil 2 sinaasappelen en snij in fijne zeste.

  4. Snij de sinaasappelen in partjes. Hou apart.

  5. Pers 1 sinaasappel. Voeg de olijfolie en eieren toe aan het sap. Pluk de dragonblaadjes en snipper fijn. Mix tot een smeuïge dragondressing.

  6. Schik een hoopje veldsla in het midden van het bord. Serveer de sinaasappelkwartjes en krokante aardpeerstukjes errond. Drapeer de pancetta erover. Werk af met de zeste van sinaasappel en dragonvinaigrette.