Allergenen
Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig en schil de knolselder. Snij de knolselder in fijne reepjes met de mandoline.
-
Snij het witlof fijn.
-
Schil de peren en snij in fijne kwartjes.
-
Meng witlof, knolselder, mayonaise en citroenzeste en -sap. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de salade en peren op de borden.
-
Werk af met met blauwe kaas, fijngehakte peterselie en walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven