Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maal de steranijs fijn in de blender of kruidenmolen.
-
Voeg ½ toe aan de rietsuiker. Doe de rest in het hakmolentje met de marsepein en de citroenzeste en mix tot korrelig kruim.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de boter in blokjes en doe samen met de rietsuiker in de tatinpan. Zet 15 min in de oven.
-
Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis.
-
Leg de peerhelften met de bolle kant naar beneden in de gesmolten karamel en strooi er marsepeinkruim over.
-
Dek af met een vel bladerdeeg en stop de deegranden stevig onder de peren. Maak inkepingen in het deeg zodat de stoom kan ontsnappen.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 min.
-
Maak de randen los, zet een bord op de vorm en draai om.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven