Toast Skagen

Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou enkele takjes verse dille apart en snij de rest fijn.
-
Doe de garnalen in een kom en meng met de uisnippers, de fijngesneden dille, de olijfolie, de zure room en het citroensap en -zeste. Kruid goed met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep alles voorzichtig door elkaar en laat rusten.
-
Snij vier dikke sneden van het brood en bak ze aan beide zijden goudbruin in hete boter.
-
Verdeel de garnalen over de toast. Werk af met lompviseitjes en een takje dille en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders