Toast met cottage cheese, appel en maatjes

Toast met cottage cheese, appel en maatjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Pel de ui en snij in fijne ringen.

  3. Verwijder het loof (tot op 1 cm) en het uiteinde van de radijsjes en snij elke radijs in 4. Besprenkel met olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.

  4. Snij de appel met schil in brunoise.

  5. Snij 4 sneden van 2 cm dik uit het brood. Smeer in met olijfolie. Bak 10 à 15 min in de voorverwarmde oven tot een goudbruine toast.

  6. Verwijder de staart van elk maatje.

  7. Beleg de toast rijkelijk met cottage cheese. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Leg op elke toast 2 maatjesfilets. Garneer met radijsjes, rode ui en appel. Bestrooi met granaatappelpitjes en werk af met tuinkers. Kruid met zwarte peper en serveer.