Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Verhit 2 el olijfolie in een pan. Bak de sjalot glazig.
-
Blus met porto en laat droog koken.
-
Voeg de tijm, 25 ml balsamicoazijn, de honing en het granaatappelsap toe en laat koken tot een dikkere saus.
-
Zeef de saus en hou warm op een zacht vuur.
-
Meng kervel, basilicum, platte peterselie en veldsla.
-
Roer er 20 ml balsamicoazijn en 3 el olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Snij elk stuk fetakaas in 2 en paneer ze met bloem, losgeklopte eieren en amandelschilfers.
-
Leg de gepaneerde feta op een ovenplaat met bakpapier en plaats vlak voor het serveren 8 à 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de warme, smeuïge feta met het kruidenslaatje.
-
Besprenkel met de granaatappelsaus en werk af met granaatappelpitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven