Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaar: snij de verse zalm met een scherp mes in hele kleine stukjes. Schep de sjalotjes, bieslook en olijfolie erdoor. Breng op smaak met limoensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Dek de tartaar af en zet koel weg.
-
Verdeel de gerookte zalm over de borden en garneer met plukjes verse dille. Schik de zalmtartaar ernaast en lepel er zalmeitjes over. Spuit enkele toefjes zalmmousse op het bord.
-
Serveer met de Zweedse mosterddressing en wit toastbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders