Koolrabi appelslaatje met geitenkaasje in bladerdeeg

noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de koolrabi en snij in julienne.
-
Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis van de appels en snij het vruchtvlees ongeschild in julienne.
-
Bak de bladerdeegjes goudbruin en gaar in 15 à 20 min.
-
Schep de koolrabijulienne, appelstaafjes en waterkers door elkaar en verdeel over de borden.
-
Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn en verdeel de noten erover.
-
Plaats de bladerdeegjes op de salade. Werk af met sesamzaadjes en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders