Cannelloni van gemarineerde koolrabi met geitenkaas en gerookte forel

Cannelloni van gemarineerde koolrabi met geitenkaas en gerookte forel

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng 2 dl water met de rijstazijn aan de kook en los de suiker erin op. Laat afkoelen.

  2. Schil de koolrabi’s en snij met de mandoline in flinterdunne plakken.

  3. Giet het afgekoelde vocht over de plakjes koolrabi en laat 24 u marineren.

  4. ’s Anderendaags: snij de rode biet in kleine blokjes.

  5. Snij de appel met schil in kleine blokjes.

  6. Klop de geitenkaas luchtig en los met de room. Snipper er wat bieslook over en breng op smaak met peper en zout.

  7. Schep de geitenkaascrème in een spuitzak.

  8. Dep de plakjes koolrabi droog en spuit er een laagje geitenkaas op. Rol tot een cannelloni en laat even rusten in de koelkast.

  9. Snij de forel in balkjes.

  10. Dresseer het bord, werk af met kervelplukjes.