Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen en kook goed gaar. Laat afkoelen en pel ze. Snij vervolgens in gelijke blokjes. Pel het sjalotje en snipper fijn. Hak dille en basilicum fijn. Meng samen met de sjalotsnippers onder de aardappelen. Voeg wat olijfolie toe en kruid met peper en zout.
-
Tomatensorbet: meng de passata met de suikersiroop en de wodka. Kruid met peper en zout. Giet in de ijsturbine en draai tot je sorbet bekomt. Doe in een potje en zet in de diepvries tot gebruik.
-
Snij de maatjes in stukjes.
-
Verdeel de salsa van aardappelen in diepe kommetjes. Schik de stukjes maatjes op de aardappelen. Schep mooie quenelles van de tomatensorbet en leg bovenop de maatjes. Werk af met een toefje dille en enkele blaadjes basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven