Scampi’s in tomatenbasilicumsausje met Rodenbach
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Snij de scampi’s verder open aan de bovenkant, maar snij ze niet volledig door.
-
Vul de scampi’s op met de kruidenkaas. Wikkel elke scampi in een sneetje spek.
-
Ontvel de tomaten en snij ze in stukken. Stoof de tomatenstukjes in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg ½ flesje Rodenbach toe en laat goed inkoken.
-
Pluk de basilicumblaadjes en snipper fijn. Voeg ½ van de basilicum toe en de andere helft na 10 minuten.
-
Bak de scampi’s in een beetje olijfolie.
-
Verdeel de tomatenbasilicumsaus over de borden. Schik op elk bord 4 scampi’s.
-
Serveer onmiddellijk en schenk hier een Rodenbach Vintage bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven