Tartaarhartjes met kwarteleitje PT30M 2 porties handje raketsla 4 zwarte olijven Appletizer 1 koffielepel kappertjes 2 Spar ansjovisfilets 2 lente-uitjes 250 g chateaubriand 2 koffielepels ajuintjes citroensap olijfolie 4 augurkjes bieslook 2 kwarteleitjes

Tartaarhartjes met kwarteleitje

eb00c3aa461f5b4fa9f47f95778069252a5d005bd2847ee61cb0486a8fef33cb.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het vlees met een scherp mes in heel kleine blokjes. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.

  2. Snij de olijven en augurkjes in plakjes, de ansjovis in stukjes en de lente-uitjes en bieslook in ringetjes.

  3. Was en droog de kwarteleitjes.

  4. Druk het vlees in een hartvorm op gekoelde borden. Snij met een snelle beweging en een scherp mes het kapje van de kwarteleitjes en plaats ze op de tartaar. Schik de overige ingrediënten er in schaaltjes rond. Geef nog een draai met de peper- en zoutmolen.

  5. Serveer onmiddellijk.