Gepocheerd kwarteleitje met puree en garnalen

eebe5d6b0a4780f8dc3bb16985ebaaa17ab87e5f5dcd34a0b7a3f928dcc26070.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af en plet tot puree. Voeg een klontje boter toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. Giet een kwarteleitje in een klein kopje (let op dat de dooier niet scheurt). Dompel voorzichtig onder in heet water met een scheutje azijn erin. Zorg ervoor dat het water niet kookt. Laat het kwarteleitje ± 2 min pocheren. Schep voorzichtig uit het water en leg op een handdoek of keukenpapier. Herhaal dit tot alle kwarteleitjes gepocheerd zijn.

  3. Leg een bodem aardappelpuree in een klein kommetje of glaasje. Schik er 2 kwarteleitjes op en werk af met grijze garnalen en wat vers gehakte peterselie.